TicketPlan — app.ticketplan.nl
Op deze pagina lees je hoe je je TicketPlan-account (app.ticketplan.nl) en alle bijbehorende gegevens permanent kunt laten verwijderen. Verwijderen kan zelf via de app of door een verzoek in te dienen per e-mail. Hieronder staat precies welke stappen je zet en welke gegevens worden gewist of bewaard.
In de TicketPlan-app verwijder je je account in een paar stappen zelf:
Je account en alle bijbehorende gegevens worden dan direct en permanent verwijderd. Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.
Kun je niet meer inloggen of wil je je verzoek liever aan ons overlaten? Stuur dan een e-mail naar privacy@ticketplan.nl met:
Wij verifiëren het verzoek en verwijderen je account en alle bijbehorende gegevens binnen 30 dagen. Je ontvangt een bevestiging zodra dit is gebeurd.
Bij het verwijderen van je account worden de volgende gegevens permanent gewist:
Na verwijdering blijven er in principe geen persoonsgegevens over. De enige uitzondering zijn technische systeemlogboeken:
Wij bewaren na deze periode geen kopieën van je account of tickets. In uitzonderlijke gevallen kan een wettelijke verplichting ons dwingen bepaalde gegevens langer te bewaren; buiten die situaties bewaren wij niets langer dan hierboven vermeld.
Meer informatie over hoe wij met je gegevens omgaan, vind je in onze privacyverklaring. Vragen? Mail naar privacy@ticketplan.nl.